Saturday, April 27, 2013

Çook Uzun Zaman Sonra, Kuzey'İn Okul Gezisiyle Yeniden Merhaba...

Neredeyse 1,5 yıl olmuş yazmayalı... Uzuuuun bir zaman sonra buradayım gerçeken de!

Mükemmeliyetçiliğimi dinlemeyeceğim ve elimden geeni yapacağım sadece.. Bu blogu hazırlamaya çalıştığım günlerde internetimiz bir rezaletti ve ben sonunda görüntüyü boşverip yazamaya karar vermiştim, şekil şemal için daha fazla vakit ve sinir harcamamayı uygun bulup ama bir süre sonra öyle bir noktaya geldi ki, hiç bir şey yapılamaz oldu...

Sonra bir gün eve CHina Telekom'dan, Sinanların IT'den, Elektrikçisiydi, networkçüsüydü 5-6 adam doluştu ve ortaya çıktı ki, eve gelen internet, kabo vs'nin olduğu, evin dışındaki kutu, farelerin saldırısına maruz kalmış... Kabloları fare kemirdiği için bu kadar kötü!!! Güler misin, ağlar mısın!

Neyse, geçen sene Nisan'da biz TR'den döndüğümüzde bitmiş olmaı gereken, fiberoptik kablo döşemesi de ikinci altı ay sınunda halen bitmemiş durumda...Bu kadar uzun Merhab yeter, konumuza dönelim:

İki senedir Nisan'da Çin'de olmadığımız iin kaçırdığımız okul gezisine, bu sefer, daha önce bizimkilerden önce baktığı çocuklarla defalarca katımış olan Yani Ayi (Teyze)'nin önerisiyle Zeyneple kendisini götürdük.

Gezi, bir kaç haftadır birbirini görememiş minik aşıklarımız Zeynep ve Edu'nun hasret gidermesiyle başladı. Sonra, Songshan Botanik Bahçelerine vardık ve baştan kapalı ve aşırı sıcak, sonra güneşli ve aşırı sıcak hava eşliğinde parkı gezdik. Bir ara küçük bir amfitiyatroda gösteri izledik, sonra Kelebek Evi'ne gittik, sonra Orkide evine...



























Bu kelebekler gerçekmiş; ben sadece fotoğra çektim, yakından bakıp incelemeyi içim kaldırmadı!





























Sevgiler...

With love...

No comments:

Post a Comment